Què és Icatel Network?


Vam néixer al 2006 com a resultat de les fusions de diverses empreses del sector en Telecomunicacions. Mapa icatel

Som un operador de Telefonia Mòbil i Fixa catalana amb seu al Parc científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, però amb presència a la resta de l'Estat Espanyol i internacional.

Pels nostres clients, som considerats un departament més dins la seva estructura, treballant com a gestors i realitzant consultories dels seus serveis en Telecomunicacions, de manera que oferim un servei global, assessorant-les amb les opcions més eficients en cada moment.

Proveïm al client amb tot allò que necessiti i oferim una gestió simplificada de tots els seus serveis en Telecomunicacions, donant com a resultat una sola factura a final de mes.

Tenim la sort de poder comptar amb un personal amb més de 20 anys d'experiència en el sector que, combinat amb un personal molt jove, fills de l'era tecnològica, aportem al client una visió molt encertada de la realitat del dia a dia.


Com funcionem?

Un cop entrem en contacte amb la teva empresa, realitzem una auditoria totalment gratuïta per determinar quines modificacions o implantacions s'hi haurien de realitzar. Tot amb l'objectiu d'optimitzar els recursos de la teva empresa al màxim i reduir costos, però sense perdre qualitat o millorant-la.

Una vegada feta, et presentarem un informe amb tots els resultats i les correccions que s'hi haurien de fer. Ens encarregarem de tot i, si algun dia tens algun tipus d'incidència, nosaltres t'ho solucionarem en el mínim temps possible.

Amb tot, entendràs perquè els nostres clients parlen de tranquil·litat amb nosaltres, però també d'obtenir estalvi i sense pèrdua de temps.


Som el teu majorista i gestor en Telecomunicacions

T'expliquem en menys d'un minut què podem fer per a la teva empresa!

Et truquem

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.