Qui som

Qui som?

ICATEL NETWORK, neix al 2006 com a resultat d’una fusió entre diferents empreses catalanes del sector de les telecomunicacions amb l’objectiu de donar al client un servei complet, únic i integral..

Actualment s’ha convertit amb l’operador global català amb més de 20 anys d’experiència, especialitzat en l'àmbit d'empresa, tot i que dona servei a particulars i autònoms. 

Operador de Xarxes de telefonia fixa i de mòbil virtual. Disposa de tots els acords de cobertura perquè el client pugui gaudir d'un únic proveïdor interlocutor, per gestionar totes les possibles incidències que pugui tenir arreu.

Facilita d'una manera personalitzada la facturació mensual sigui per unitats de negoci sigui per grups, d'aquesta manera el client pot veure i controlar a un altre nivell la seva despesa.  

Disposa de tots els medis necessaris per poder donar un servei global al client, i solucionar les seves incidències, minimitzant el temps de resolució. Per aquest motiu, molts clients consideren Icatel un departament més dins l’empresa.

Telecomunicacions, càmeres, servidors equipament informàtic, Fibra, Wimax, LTE, Wifi, mòbil, 4G/5G, Centraletes i Xarxes privades.

El 95% dels nous clients actualment venen recomanats i el nostre índex de baixes es troba per sota del 1%. Tanmateix si un client vol portar la seva línia a un altre operador, l‘hi oferim les màximes facilitats per fer-ho possible. Normalment en un tràmit de 24 hores de temps.

La seu principal d’Icatel es troba al Parc Científic i Tecnològic de la UDG, i això permet combinar un personal propi molt jove amb un altre que té més de 20 anys d’experiència en el sector.

Que oferim a l'empresa?

Realitzem una auditoria totalment gratuïta per determinar quines modificacions o implantacions s’hi haurien de realitzar. L’objectiu és optimitzar al màxim els recursos de la teva empresa i reduir costos, però sense perdre qualitat.

Una vegada feta, et presentarem un informe amb tots els resultats i les correccions que s’hi haurien de fer. Ens encarregarem de tot i, si algun dia tens algun tipus d’incidència, nosaltres t’ho solucionarem en el mínim temps possible.