Concurs

Des d'Icatel volem premiar la creativitat i el bon humor. Per això us animem a participar en el nostre concurs on podeu riure-us dels problemes quotidians que teniu amb els vostres telèfons o amb altres operadors. Amb un vídeo de 5 a 20 segons podeu guanyar un iPhone 6 de 128 gigabytes i 15 vals de 50€ per gastar com vulgueu amb Icatel. Qualsevol dubte podeu consultar les bases o escriure'ns a cm@icatel.cat

Bases Legals

 • 1.- Companyia organitzadora

  L'empresa Icatel Network S.L amb domicili social a Llagostera amb el CIF B20927323, organitza un CONCURS denominat "Guanya un iPhone 6 de 128 GB".

  Tornar a dalt
 • 2.- Desvinculació pel que fa a les xarxes socials del concurs

  Facebook no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L'usuari es desvincula totalment de Facebook i és conscient de què està proporcionant la seva informació l'empresa Icatel Network S.L i no a Facebook. La informació que proporcioni s'utilitzarà per: gestionar la participació del concursant, per comunicar-li el guany del premi i no per a usos comercials.

  Twitter no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L'usuari es desvincula totalment de Twitter i és conscient de què està proporcionant la seva informació l'empresa Icatel Network S.L i no a Twitter. La informació que proporcioni s'utilitzarà per: gestionar la participació del concursant, per comunicar-li el guany del premi i no per a usos comercials.

  Youtube no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L'usuari es desvincula totalment de Youtube i és conscient de què està proporcionant la seva informació l'empresa Icatel Network S.L i no a Youtube. La informació que proporcioni s'utilitzarà per: gestionar la participació del concursant, per comunicar-li el guany del premi i no per a usos comercials.

  Tornar a dalt
 • 3.- Objecte i mecànica del concurs.

  Seran considerats objecte de concurs aquells vídeos gravats amb un mòbil que continguin els següents elements:

  • Una presentació i/o promoció d'Icatel.
  • Una duració de 5 a 20 segons.
  • Format horitzontal
  • Qualitat mínima de 480 punts.
  • En català
  • L'elaboració del vídeo ha d'estar enfocada, de manera completament humorística i despreocupada, a les problemàtiques tecnològiques amb els dispositius mòbils o amb els operadors de telefonia.
  • Es considerarà i serà responsabilitat penal de l'autor o autora que totes les persones aparegudes en el vídeo hagin manifestat el seu consentiment exprés per a aparèixer en el mateix amb tot el que comporta la seva participació en aquest concurs i les presents bases. En aquest sentit s'inclou el permís exprés dels tutors legals d'aquells menors d'edat apareguts en el vídeo.
  • El vídeo és susceptible a ser editat amb les eines que els participants considerin adequades.
  • Opcional: Ha d'aparèixer el logo d'Icatel en algun moment del vídeo, el podreu descarregar en gran format en un enllaç situat a la capçalera d'aquesta pàgina pròximament.

  Es pot participar tants cops com es vulgui per persona sempre que no repeteixin fragments en diversos vídeos. La detecció de fragments repetits suposarà l'exclusió dels dos elements. Els vídeos podran ser enviats a través de serveis de compartició d'arxius com els que es presenten seguidament. Els enllaços per compartir-los hauran de ser enviats a l'adreça cm@icatel.cat amb els noms, cognoms, títol del vídeo i telèfon de contacte de l'autor/a.

  Els vídeos enviats seran publicats al canal del Youtube d'Icatel i en la seva pàgina de Facebook i Twitter. La participació en aquest concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel·lectual i d'imatge sobre les participacions, de manera que el participant cedeix a l'empresa Icatel Network SL els drets d'explotació de naturalesa intel·lectual, industrial i / o d'imatge que poguessin correspondre o derivar de les participacions enviades per participar en el Concurs.

  No s'acceptaran vídeos que:

  • Incloguin imatges de menors sense el consentiment dels seus tutors legals.
  • Nuesa.
  • Violència o discriminació de cap tipus.
  • Les participacions presentades no poden haver estat premiades en altres concursos ni publicades anteriorment en cap suport professional, inclosos els electrònics, amb l'excepció de xarxes socials d'ús personal.
  • Siguin detectats com a Malware/Virus o altre software maliciós després de la seva descàrrega.
  Tornar a dalt
 • 4.- Durada i Àmbit

  L'activitat es desenvoluparà en zona geogràfica de Catalunya.

  La data de començament del concurs serà del 23 de febrer.

  La data de finalització serà després de 3 mesos naturals. L'empresa es reserva el dret a ampliar o escurçar aquest termini.

  Tornar a dalt
 • 5.-Requisits per participar

  Podran participar en la Promoció:

  • Totes les persones físiques majors de 18 anys amb residència a Catalunya. Que siguin fans de la pàgina oficial de Facebook, seguidors de la pàgina de Twitter o subscriptors del Canal de Youtube d'Icatel i que comptin amb un perfil d'usuari real i verificable en aquestes xarxes.

  No podran participar:

  • Treballadors de l'empresa o familiars.
  • Perfils fraudulents.
  Tornar a dalt
 • 6.- Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurement

  Els guanyadors seran seleccionats per un jurat especial en funció dels més votats a la pàgina de Facebook d'Icatel SL i en el seu canal del youtube. En aquest segon apartat cal destacar els "M'agrada", les visualitzacions i les vegades que aquell vídeo ha estat visualitzat.

  Els autors o autores del primer vídeo seran obsequiats amb el premi establert al número 1 i els 15 restants amb el premi número 2.

  Si no s'aconsegueix contactar amb el guanyador en un termini de 5 dies, des del primer intent de contacte, o aquest renunciés al premi, es procedirà a seleccionar un nou guanyador, perdent l'anterior guanyador el seu dret a reclamar el premi.

  Així mateix, es comunicarà el nom del guanyador en la fan page de Facebook, el perfil de Twitter, via email, un cop finalitzada la promoció i durant les 48 hores següents.

  L'empresa enviarà directament els regals als guanyadors, gràcies a les dades que aquest hauran facilitat prèviament mitjançant la comunicació de la seva victòria en el concurs.

  Els premis seran enviats per missatgeria amb l'empresa Nacex S.L al domicili indicat per cada guanyador, sent el cost de l'enviament a càrrec de l'empresa organitzadora.

  Tornar a dalt
 • 7.- Premis

  Descripció dels premis.

  Premis

  • Apple iPhone 6 128 Gb color "Gris Espacial"
  • Els 15 participants següents seran premiats amb 50€ de descompte en qualsevol de les tarifes d'Icatel a gastar com desitgi el guanyador. Tanmateix voldrem premiar el talent dels participants promocionant el seu futur contingut multimedia pels canals d'Icatel Network (Facebook, Twitter i Youtube)
  Tornar a dalt
 • 8.- Reserves i limitacions

  S'entén, a títol enunciatiu però no limitatiu, que es produeix frau, quan es detecta el suposat ús d'aplicacions independents a la pàgina web; la realització d'un abús de consultes al servidor i tots aquells comportaments que puguin resultar aparentment abusius i / o malintencionats.

  La constatació de qualsevol d'aquestes circumstàncies durant el concurs suposarà la desqualificació automàtica del concursant i la pèrdua del premi si se li hagués atorgat.

  L'empresa Icatel Network SL queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d'existir algun error en les dades facilitades pels mateixos premiats que impedís la seva identificació.

  Igualment Icatel no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioraments, robatoris o qualsevol altra circumstància imputable a correus o a l'empresa de missatgeria que puguin afectar a l'enviament dels premis.

  L'empresa Icatel Network S.L es reserva el dret d'emprendre accions judicials contra aquelles persones que realitzin qualsevol tipus d'acte susceptible de ser considerat manipulació o falsificació del concurs.

  L'empresa Icatel Network exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la manca temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament dels serveis mitjançant els quals es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir als mateixos, i en particular, encara que no de manera exclusiva, als errors en l'accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d'Internet.

  L'empresa Icatel Network S.L es reserva el dret a efectuar canvis amb la finalitat del bon transcurs del concurs quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin dur-la a terme en la forma en què recullen les presents bases.

  L'empresa Icatel Network S.L es reserva el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d'interpretar les presents bases legals.

  Així mateix, l'empresa organitzadora queda exempta de tota responsabilitat si passa algun dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se durant l'ús del premi.

  L'empresa Icatel Network es reserva el dret d'invalidar el concurs per qualsevol dels següents motius:

  • Baixa participació.
  • Vídeos de mala qualitat.
  • Situacions fraudulentes en votacions de m'agrada/comparticions/visualitzacions.
  Tornar a dalt
 • 9.- Protecció de dades

  Les dades subministrades pels participants seran tractats confidencialment i recopilades en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, sent l'empresa Icatel Network S.L titular i responsable d'aquest fitxer, amb domicili social a Llagostera la finalitat serà la gestió del present sorteig.

  L'empresa Icatel Network garanteix el compliment íntegre de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades personals recollides en el present CONCURS, en especial pel que fa a l'atenció de l'exercici dels drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants.

  Tornar a dalt
 • 10.- Acceptació de les bases.

  La simple participació en el concurs implica l'acceptació de les presents Bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l'exclusió del participant i com a conseqüència d'això, l'empresa Icatel Network S.L quedarà alliberada del compliment de l'obligació contreta amb aquest participant.

  Tornar a dalt

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.