Qui som?

Som un operador català de telefonia fixa i de mòbil Virtual, amb les corresponents llicències atorgades per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions. Som gironins, amb el 100% del capital català, un personal altament qualificat i més de 20 anys d'experiència en el sector. A Icatel parlem i tractem al client amb l'importància que es mereix.

A Icatel utilitzem les xarxes de cable i cobertures aèries dels principals operadors, per posteriorment seleccionar i activar les línies dels nostres clients. Això ens permet utilitzar diverses plataformes de cobertura per posar a cada client amb la que més l'hi convingui o mantenir aquella on es trobi satisfet.

Com funciona?

Icatel funcionem com un filtre de facturació. L'usuari s'ha acostumat a empassar-se errades de facturació, conceptes que no entén i als abusos de les operadores. Amb Icatel això simplement no pot passar, ja que facturem nosaltres. I si hi ha cap error, aquest l'hem d'abonar immediatament. Quan l'operador afegeix qualsevol concepte, aquest no arriba al client. Icatel assumim primer les errades dels operadors de cobertura i més tard ens encarreguem de fer les reclamacions. D'aquesta manera el client no perd temps ni energia per mantenir vigents els seus drets com a consumidor/usuari. Icatel parlem i lluitem pels drets del client.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra política de cookies.